Facebook SMS Onayı Nasıl yapılır?

01/05/2023 21:56:47

Facebook SMS Onayı Nasıl yapılır?

Facebook SMS Onay

 

 

Facebook SMS onay hizmeti sayesinde dilediğiniz sayıda Facebook hesabını kolayca açıp doğrulayabilirsiniz. Facebook’u kullanırken karşınıza çıkan güvenlik adımlarından hızlıca geçebilir ve hesabınızı kaldığınız yerden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Yüzlerce servisi ile mobil onay sektöründe haklı bir üne sahip olan sitemiz, Facebook SMS onaylama konusundaki ihtiyaçları üstün kalitesiyle karşılar. Bireysel ve kurumsal amaçlarla tercih edilen Facebook mobil SMS onay web sitemiz üzerinden kolayca gerçekleştirilebilir.

Siz de hemen Onaylat.com üyesi olarak sunduğumuz avantajlardan faydalanabilir; en ucuz, hızlı ve güvenli SMS onay hizmetiyle beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Facebook SMS Onay Avantajları:

En popüler sosyal medya platformlarının başını çeken Facebook, kullanıcıların güvenliğini sağlamak için bazı önlemler getirmiştir. Bunlardan biri e-posta doğrulaması iken, diğeri SMS onaylama adımıdır.

Bu doğrultuda kullanıcılardan hesap oluşturma sırasında SMS onay yapması talep edilir. Bu bazen kayıt olma aşamasında değil, Facebook’u kullanmaya devam ederken gerekli olabilir.

Buna göre, sınırsız Facebook SMS onay avantajları şöyle sıralanabilir:

1.   İstediğiniz Kadar Hesap Açabilirsiniz:

Çok sayıda Facebook hesabına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin; Facebook reklamcılığı, hesap veya sayfa satışı yaparak gelir elde etmek için fazlaca hesap temin etmek lâzımdır. Bu gibi durumlarda ise kişiler fake numara kullanmayı tercih ederek çözüme kavuşur.

Her yeni profil oluşturma aşamasında Facebook sizden telefon numaranızı doğrulamanızı talep ediyorsa, bu sorunu mobil SMS onay hizmetimizle çözebilirsiniz. Fakat alacağınız numaraların tek kullanımlık olduğunu ve bir daha bu numaralara erişemeyeceğinizi unutmayın.

·         İlginizi Çekebilir: TikTok SMS Onay Nasıl Alınır?

2.   Hesap Kısıtlamasını Kaldırabilirsiniz:

Çok fazla arkadaşlık isteği göndermek, sayfaları peş peşe beğenmek, üst üste yorumlar yazmak gibi eylemler hesabınızın spam olarak algılanmasına yol açabilir. Bu gibi durumlarda Facebook sizden SMS doğrulaması yapmanızı talep ederek kimliğinizi doğrulamak isteyebilir. Böylece hesabın gerçek bir insan tarafından kullanıldığına emin olur.

İşte hesabınızı onaylamak ve güvenlik adımından geçip profilinize yeniden erişim kazanmak için Facebookmobil SMS onay hizmetimizi kullanabilirsiniz.

3.   İki Faktörlü Doğrulamayı Etkinleştirebilirsiniz:

Hesabınızı yetkisiz erişimden korumak için 2 adımlı doğrulamayı aktifleştirmeniz önerilir. Birileri şifrenizi ele geçirse bile, telefonunuza gelen kod olmadan hesabınıza giremeyecekleri için bilgilerinize ulaşamaz ve profilinizde sizden izinsiz bir değişiklik yapamaz.

İki adımlı doğrulamayı açabilmek için önce Facebook SMS onay yapmanız gerekir. Bu sayede hesabınızı 2 adımlı doğrulama ile ekstra güvenceye alarak çift katmanlı bir koruma bariyeri oluşturabilirsiniz.

4.   Şifrenizi Kolayca Sıfırlayabilirsiniz:

Hesabınızda kayıtlı ve doğrulanmış bir numara olması, parolanızı unuttuğunuz zaman çok işinize yarar. E-posta eklemediyseniz veya kayıt olurken kullandığınız mail adresine erişiminiz yoksa, profilinizdeki onaylanmış numarayı kullanarak şifrenizi kolaylıkla değiştirebilirsiniz.

Facebook Sanal Numara Kiralama

Temin ettiğiniz dijital numaranın tek kullanımlık olmasını istemiyor, fake numaradan ihtiyacınız olduğunda tekrar yararlanmayı amaçlıyorsanız Facebook için sanal numara kiralama yapabilirsiniz.

Bunun için Sanal Numara Kiralama sayfamızı ziyaret ederek istediğiniz ülkeyi ve Facebook servisini seçip numara kiralayabilirsiniz. Öte yandan kiralama süresi için 4 saat ile 8 hafta arasında bir zaman aralığı belirleyebilirsiniz.

Tercih ettiğiniz süre boyunca, Facebook’tan sınırsız SMS alırsınız. Üstelik bu SMS’ler için ek ücret ödemezsiniz. Yalnızca kiralama aşamasında tek sefer ödeme yapar ve belirlemiş olduğunuz müddet dolana kadar Facebook tarafından gönderilen kısa mesajları almaya devam edersiniz.

Facebook Fake Numara Satın Al

Eğer Facebook hesap stoğu yapmak istiyorsanız veya farklı bir amaç için çok sayıda profile ihtiyacınız varsa, Facebook SMS onay satın al sayfamızı kullanarak çözüme kavuşabilirsiniz. Bu sayede, her hesap açılışı için nasıl yeni numara bulacağınızı düşünmeniz gerekmez.

Ayrıca gerçek numara kullanmayacağınız için Facebook’tan gelebilecek rahatsız edici mesajlara karşı da kendinizi korumuş olursunuz. Facebook mobil onay satın al hizmeti tamamen güvenli ve otomatik olup, servisimizden 7/24 yararlanabilirsiniz.

Bunun için yapmanız gereken tek şey sitemizde üyelik oluşturup bakiye yüklemektir. Ardından dilediğiniz ülkeyi seçerek Facebook için fake numara satın alabilir ve kullanabilirsiniz.

Şâyet satın aldığınız numaraya SMS gelmez ise işlemi iptal edip yeni bir numara alarak deneyebilirsiniz. İşlemin iptali sonrasında, ödediğiniz para size geri iade edileceği için herhangi bir mağduriyet yaşamazsınız.

Tüm bunların yanı sıra; önceden kullandığınız numaraları, şu anki sanal numaralarınızın ID numarası ve kullanım süresi gibi detayları da panelinizden görüntüleyebilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz olması hâlinde teknik destek ekibimizle irtibata geçerek yardım talebinde bulunabileceğinizi de unutmayın! Şimdiden keyifli onaylamalar!