SMS Onayı Nasıl Yapılır ?

29/05/2023 02:16:25

SMS Onayı Nasıl Yapılır ?

SMS Onay Nasıl Yapılır?

 

 

SMS onay nasıl yapılır? diye merak ediyorsanız, fake (sanal) numara ile mobil doğrulama işleminin tüm detaylarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Bilindiği gibi çeşitli uygulama, site ve oyunlara üye olurken genellikle SMS doğrulama adımından geçmemiz gerekir. Bu, hesabın gerçek bir insan tarafından oluşturulduğunu anlamaya yönelik önemli bir güvenlik tedbiridir. Ayrıca şifre sıfırlama ve benzeri durumlarda kullanıcıların hızlı çözüme ulaşabilmesi, hesaplarına telefon numaralarını tanımlamaları ile mümkündür.

Ne var ki çoğu insanın gerçek numarasını paylaşmaya dair endişeleri vardır. Gizlilik gerekçesiyle her site veya uygulamaya numarasını vermek istemeyenler çareyi SMS onay servislerinde bulur.

Öte yandan tek kullanımlık bir numara tercih etmek sizi spam SMS’lerden, promosyon ve kampanya mesajlarından da korur. Böylelikle kendinizi reklam mesajlarına, virüslü link içeren SMS’lere karşı güvence altına almış olursunuz.

Diğer taraftan kendinize ait numara ile aynı sitede veya uygulamada tek bir üyelik oluşturma şansınız mevcuttur. Oysa sınırsız sanal numara ile dilediğiniz yerde istediğiniz kadar üyelik açabilirsiniz. Böylelikle yeni üye olanlara sunulan imkânlardan her zaman yararlanabilirsiniz.

Peki, tüm bu avantajlardan yararlanmak isteyenler için mobil onay nasıl yapılır?

·         İlginizi Çekebilir: Rusya SMS Onay

Mobil SMS Onay Nasıl Yapılır?

Bu işlem son derece pratik ve güvenli olup, izlemeniz gereken adımlar şu şekildedir:

1.       Onaylat.com sitemize kayıt olun veya zaten bir hesabınız mevcutsa giriş yapın.

2.       Bakiye yükleyin. Bunun için web sitemizin !Bakiye Yükle' sayfasını ziyaret edip sunulan ödeme yöntemlerinden birini kullanarak hesabınıza dilediğiniz miktarda bakiye tanımlaması yapabilirsiniz.

3.       Servis seçimi yapın. Örneğin; WhatsApp, Telegram, Facebook ve Twitter gibi onlarca servisimiz arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Unutmayın ki her servisin stokları farklılık gösterir.

4.       Ardından ülke tercihinde bulunun. Kanada, Amerika, İngiltere ve benzeri pek çok ülke arasından birini seçerek işleminize devam edebilirsiniz. Bazı ülkelerin sanal numaraları pahalı iken bazılarının fake numaraları daha ucuzdur. Bütçenize ve kullanım amacınıza en uygun olanı kolayca bulabilirsiniz.

5.       Aldığınız numarayı nerede kullanacaksanız, bunu kopyalayıp o sayfanın numara kutucuğuna yapıştırın.

6.       Daha sonra, elinizdeki sanal no'ya bir doğrulama mesajı gelecektir. Kullandığınız uygulama, oyun veya web sitesi tarafından gönderilen SMS'i Onaylat.com üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

7.       Gelen mesajdaki doğrulama kodunu kullanarak hesabınızı kolayca onaylayabilirsiniz. Yapmanız gerekenler bunlardan ibarettir.

SMS Mobil Onay Hakkında En Çok Merak Edilenler:

Yukarıda, SMS onay nasıl yapılır? sorusunu detaylı olarak cevaplandırdıktan sonra, bazı önemli noktalara da temas etmek istiyoruz.

·        Nasıl Bakiye Yüklemesi Yaparım?

Papara üzerinden veya kredi yahut banka kartınızla bakiye yükleyebilirsiniz. Onaylat.com, kredi veya banka kartınıza ait bilgileri asla saklamaz. İşlemler 3D Secure altyapısında, tamamen güvenli bir biçimde gerçekleşir.

Yüklediğiniz para ânında hesabınıza geçer. Bunun için beklemenize gerek yoktur. 7/24 aktif servislerimiz ihtiyaçlarınızı anlık olarak çözüme kavuşturmaya hazırdır. Öte yandan profesyonel destek ekibimiz de olası bir problem hâlinde müşterilerimize ivedilikle yardımcı olur.

·        SMS gelmedi. Ne yapacağım?

Yoğunluktan dolayı SMS gelmemesi ya da geç gelmesi gibi sorunlar yaşanabilir. Kimi zaman da, sanal numarayı kullanmak istediğiniz platform bazı ülkelere mesaj göndermiyor olabilir.

10 dk bekleyin. Eğer hâlâ SMS gelmemişse, 'İptal' butonuna basın ve işlemi durdurun. Bunun ardından Onaylat.com paranızı size iade edecektir. Yeni bir ülke ve numara seçimi yaparak tekrar deneyebilirsiniz.

Eğer yine olmadıysa, belki telefonunuzla ilgili bir problem yaşıyorsunuzdur. Farklı bir cihaz ile deneme yapmanızı öneririz. Bazen cihazı yeniden başlatmak da sorunun çözümü noktasında işe yarayabilir.

·        Sanal Numaralar İkinci Defa Kullanılabilir mi?

Hayır. Bunların her biri tek kullanımlıktır. İkinci kez kullanılması mümkün değildir.

En İyi Mobil SMS Onay Sitesi: Onaylat.com

Çok sayıda sanal numaraya ihtiyacınız varsa, en hesaplı fiyatlar ve üstün kalite için Onaylat.com ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Sosyal medya, alışveriş siteleri, forumlar, mobil uygulamalar ve dahası için SMS onay sistemimizi kullanarak zamandan tasarruf ederken, bilgilerinizi güvende tutabilirsiniz.

Gerçek numaranızı paylaşmaktan çekiniyor ve geçici bir numara temin etmek istiyorsanız, Onaylat.comtarafından sunulan çözümleri deneyin! Twitter’dan Netflix’e kadar geniş bir servis yelpazesi bulunan Onaylat.com, bu alandaki beklentileri profesyonel şekilde karşılar. Size de tek kullanımlık numaralarla işlerinizi kolayca halletmenin keyfini çıkarmak kalır!