Uber SMS Onay Nasıl Alınır?

30/03/2022 20:43:05

Uber SMS Onay Nasıl Alınır?

Uber SMS Onay Nasıl Alınır?

Uber'den SMS Onay alamıyorsanız, yalnız değilsiniz.

Bu sorunu yaşayan başka kişiler de var. Sorun şu ki, şirket doğrulama kodlarını doğru telefon numaralarına göndermiyor. Numaranızın doğru girildiğinden ve aktif bir SMS planınız olduğundan emin olmanız önemlidir. Birkaç dakika içinde bir kod almazsanız, doğrulama kodunu farklı bir telefon numarasına yeniden göndermeyi deneyebilirsiniz.

Öncelikle cep telefonu numaranızın aktif ve SMS Onay 'ı almak için uygun olduğundan emin olmanız gerekir. Çevrimiçi güvenliğiniz konusunda endişeleriniz varsa tek kullanımlık bir telefon numarasına ihtiyacınız olacaktır. Gerçek telefon numaranızı başkalarıyla paylaşma riskini almak istemiyorsanız, güvenilir bir hizmette hesap oluşturmalısınız. Sanal bir telefon numarası girerek Uber SMS Doğrulama Kodu almak için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Bu yöntem, kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslara vermekten kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Bir sonraki adım, uygulamayı ücretsiz olarak indirmek ve telefon numaranızı doğrulamak için talimatları takip etmektir. Uygulama daha sonra numaranızı doğrulamak için size bir SMS mesajı gönderecektir. SMS mesajını aldıktan sonra, şifrenizi girmenizi isteyen bir mesaj alacaksınız. Şifrenizi girdikten sonra bir sonraki adıma geçebilirsiniz. SMS mesajını aldıktan sonra, cep telefonunuza bir Mobil Onay kodu alacaksınız.

Uber'de SMS doğrulamasını atlamanın başka bir yolu da bir hesap oluşturmaktır. Uygulamaya erişmek için bir hesap oluşturmaya gerek yoktur. Telefon numaranızı kullanmak kolaydır. Hesabınızı aldıktan sonra, sadece mesajı gönderin ve doğrulama kodunuz size gönderilecektir. Kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslara ifşa etme konusunda endişelenmenize gerek yok. Güvenilir bir cep telefonu numaranız olduğu sürece bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Kaydolduktan sonra, cep telefonu numaranızı da onaylamanız gerekir. Telefon numaranızı girdikten sonra birkaç dakika bekleyin, doğrulama kodu telefonunuza gelecektir. Cep telefonu numaranızı doğruladıktan sonra, araç paylaşım hizmeti için uygulamayı kullanabilirsiniz. Alternatif bir numara da kullanabilirsiniz. ONAYLAT.COM 'u ziyaret edebilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra, erişmek istediğiniz uygulamayı ve ülkeyi seçin, ardından doğrulama kodunu cep telefonunuza girebilirsiniz.

Çevrimiçi güvenliğiniz konusunda sürekli olarak savunmadaysanız, doğrulama işlemini Sanal bir telefon numarasıyla da atlayabilirsiniz. Tek kullanımlık bir telefon numarası kullanmak, anonim olmanızı sağlar ve hesap bilgilerinizin üçüncü taraflara ulaşması konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Uber SMS doğrulamanızı almanın birkaç yolu vardır. İlk seçenek, Sanal Numara Onay 'ı için ONAYLAT.COM 'dur. Sanal Numaraya sahip olduğunuzda, tek yapmanız gereken onu girmek ve yolunuza devam edeceksiniz.

UBER SMS Onay ve Numara Kiralama Hizmetlerimiz İçin Tıklayın

Bu hizmeti almak için UBER müşterisi olmanız gerekmez. Bu hizmeti kullanmanın en iyi yolu ücretsiz bir hesaba kaydolmaktır. Bunu yaptıktan sonra, bölgenizdeki Greenlight Hub'a gidin ve ikincil telefon numaranızı verin. Alternatif olarak, yanınızda bulunan telefon numarasını birincil telefon numaranız olarak kullanabilirsiniz. Ardından, gerçek kodunuzu sağlayarak alternatif bir Uber SMS doğrulama kodu alabilirsiniz.

UBER SMS doğrulaması almanın ikinci yolu, Sanal numaraları engellemektir. Bu, her zaman bu doğrulamayı atlamanın en iyi yolunu arayan kullanıcılar için basit ve etkili bir yöntemdir. Temel olarak, uygulamada ücretsiz bir hesap açmanız ve bir cep telefonu numarası sağlamanız gerekir. Bu, güvenlikleri konusunda sürekli olarak savunmada olan kullanıcılar için uygun bir seçenek değildir. Ancak tek kullanımlık bir telefon numarası kullanabiliyorsanız, bu sizin için en iyi seçenek olabilir.