Kiralık Sanal Numara Nedir ?

29/05/2023 02:14:56

Kiralık Sanal Numara Nedir ?

Kiralık Sanal Numara Nedir?

 

Kiralık sanal numara hizmeti, tek kullanımlık dijital numaraları belirli bir süre boyunca kullanmaya ve bu sayede SMS onayı yapmaya olanak verir. Normalde fake numaralar tek kullanımlıktır. Mobil SMS onay için kullanılan yurt içi veya yurt dışı bir geçici numara ikinci defa tekrar kullanılamaz.

Fakat kiralık sanal numara temin ederek bu sorunu kolaylıkla aşabilir ve aldığınız numarayı belirlediğiniz müddet içerisinde tekrar tekrar kullanma imkânı elde edebilirsiniz.

Mobil SMS Onay için Sanal Numara Kiralama Neden Avantajlı?

Tek kullanımlık numaraları ikinci defa yeniden kullanma şansınız yoktur. Bu durum bazen çeşitli sorunlara yol açar. Örneğin, sanal numara ile bir Facebook hesabı oluşturdunuz diyelim. Bu hesabı kullanırken profiliniz CheckPoint’e düşerse, bu güvenlik adımını geçmek için kayıt olurken kullandığınız numaraya ihtiyacınız olacaktır. Eğer o numaraya gelecek kodu giremezseniz hesabınızı geri alamazsınız.

Ya da hesaptan yanlışlıkla çıkış yaptınız ve şifrenizi bilmiyorsunuz. E-posta eklemediyseniz bu durumda parolanızı sıfırlamak için yine SMS doğrulamasına ihtiyacınız olacaktır.

Eğer numara kiralama yaptıysanız aynı numarayı defalarca kullanabileceğiniz için sorun yaşamazsınız. Bunun gibi, mobil onay yapmış olduğunuz herhangi bir site veya uygulama aynı numaraya ikinci defa SMS gönderdiğinde o numaraya yeniden ulaşabilmek için sanal numara kirala hizmetinden yararlanmanız gerekir.

Böylece aldığınız numarayı tek kullanımlık olmaktan çıkarıp, belli bir süre boyunca size ait gerçek bir numaraymış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sanal Mobil Numara Kiralama Güvenli mi?

Onaylat.com sitemizde sunulan tüm hizmetler güvenli olduğu gibi, sanal numara kiralamak da tamamen güvenilir ve kolay bir işlemdir. Spam mesajlar almak istemiyor veya uygulamalara gerçek numaranızı vermekten çekiniyorsanız, kendinizi korumak için sanal numara kiralama hizmetimizin ayrıcalığını deneyimleyebilirsiniz.

Bu sayede hiçbir yere şahsî numaranızı vermeniz gerekmez. Reklam mesajlarıyla uğraşma ya da gizlilik endişesi yaşama derdinden kurtularak, işlemlerinizi sanal numaralarla halletmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Tek kullanımlık numaralar anlık ve geçici bir çözüm iken, kiralık numaralar size daha uzun süreli bir kullanım sağlar. Bir numarayı belli bir süre zarfında sınırsız kullanmaya ihtiyaç duyuyorsanız, SMS onay için sanal numara kiralama hizmetimizi tercih ederek çözüme kavuşabilirsiniz.

Sanal Numara Kiralama Nasıl Yapılır?

Bu noktada Onaylat.com sitemize kayıt olup bakiye yüklemeniz ve numara kiralama sayfamızdan ilgili adımları takip etmeniz yeterlidir. Yapmanız gerekenleri adım adım şöyle sıralayabiliriz:

·         Web sitemizde bir üyelik oluşturun veya hesabınız mevcut ise giriş yapın.

·         Ardından ‘’Bakiye Yükle’’ sayfamızı açın.

·         Burada Havale/EFT, kredi kartı ve banka kartı gibi seçeneklerin sunulduğunu göreceksiniz. Size uygun bir ödeme alternatifini tercih ederek ilerleyin.

·         Dilediğiniz miktarda bakiye yüklemesi gerçekleştirin.

·         Sonra buraya tıklayıp sanal mobil numara kirala sayfamıza ulaşın.

·         Açılan ekranda

·         ülke ve kiralama periyodu seçin. (Rusya, Kanada, Amerika ve benzeri pek çok ülke seçeneği mevcuttur. Kiralama zaman aralığı olarak ise 4 saat-8 hafta arası bir süre belirleyebilirsiniz. Aldığınız numarayı seçtiğiniz süre zarfında her ihtiyacınız oldukça yeniden kullanabileceksiniz.)

·         Ülke ve süre tercihine ek olarak bir de servis seçimi yapmanız gerekir. Bolt, Proton Mail, Yandex, Twitter, WhatsApp, Discord gibi tam 202 servis arasından seçim yapabilirsiniz. Her servisin stok sayısı ve adet başına numara ücreti yanında yazılıdır.

·         Bu şekilde fake numara kiralama yaparak sanal bir numarayı birkaç saatliğine, birkaç günlüğüne veya 2 aylığına rahatça kullanabilirsiniz.

Sanal Mobil Numara Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler:

Bu işlemin nasıl yapılacağını detaylı olarak anlattıktan sonra ayrıca şu noktaları hatırlatmak istiyoruz:

1.       Kiraladığınız numaraları, kalan süreyi ve kiralama tarihini bu sayfadan görüntüleyebilirsiniz.

2.       Bir kişiye kiralanan numara aynı zamanda başka bir kullanıcıya kiralanmaz. Yani kullandığınız kiralık numara yalnızca size özeldir. Bu numaraları sadece siz görüntüleyebilir ve siz SMS alabilirsiniz.

3.       Numarayı kiralamış olduğunuz süre boyunca o numara için bir daha ek ücret ödemezsiniz. Ne kadar SMS alırsanız alın, bakiyenize ilâve bir masraf yansıtılmadan kullanmayı sürdürebilirsiniz.

Siz de kiralık sanal numara satın al araması yaparak bu sayfaya ulaştıysanız doğru yerde olduğunuzu bilmelisiniz. Şimdi mobil onay için numara kiralama hizmetimizden faydalanarak aradığınız çözüme kolayca ulaşabilir ve dilediğiniz servisleri özgürce kullanmanın tadını çıkarabilirsiniz.