TikTok SMS Onay Nasıl Alınır?

12/03/2022 01:41:40

TikTok SMS Onay Nasıl Alınır?

TikTok SMS Onay Nasıl Alınır?


Tiktok SMS Onay kodu almak için aşağıdaki adımları izleyin: Hesabınıza giriş yapın ve "Doğrula" seçeneğine tıklayın. 


Ardından uygulamada, kodu almak için telefon numaranızı girin. Ardından Tiktok SMS Onay kodunu istediğiniz uygulamaya girin. Verdiğiniz telefon numarasına bir onay kısa mesajı alacaksınız. Daha sonra hesabınızı doğrulamak için bu makaledeki adımları takip edebilirsiniz.

Bir sonraki adım, sahte bir telefon numarası oluşturmaktır. Bu, TikTok dahil herhangi bir hizmet için kullanılabilecek basit bir yöntemdir. Sadece on dakika boyunca aktif olan geçici bir numara kullanın. Birkaç sahte numara oluşturduktan sonra doğrulama için bunları TikTok hesabınıza gönderebilirsiniz. Hiçbir maliyeti yoktur ve ihtiyaç duyduğunuz kadar üretebilirsiniz.

Ardından, doğrulama için kullanılacak bir telefon numarası seçin. Telefon numaranız TikTok'a kayıtlı değilse, yanlış bir numara girmek kolaydır. Aynı numarayı bizden de satın almanız mümkün.Bu hizmetimiz tamamıyla güvenilirdir ve doğrulama için size bir SMS gönderir. Ancak TikTok hesabınız için geçerli bir telefon numarası girdiğinizden emin olmalısınız.

Telefon numaranızı girdikten sonra "Doğrulama kodunu tekrar gönder" butonuna tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz. Telefon numaranızı doğruladıktan sonra "Onayla"ya tıklayabilirsiniz. Ardından, hesabınızın artık doğrulandığını belirten bir e-posta bildirimi alacaksınız. Kodu tekrar almak için "Yeniden Gönder"e dokunmalısınız. Bu, kaydınıza devam etmenizi sağlayacaktır. Birkaç gün içinde, istediğiniz SMS'i alacaksınız.

Ayrıca, hesabınıza giriş yaparak telefon numaranızın uygulamaya kayıtlı olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. Uygulamaya zaten kaydolduysanız, TikTok'tan bir kısa mesaj almış olmalısınız. Bazı durumlarda, hesabınız için bir kod alırsınız, bazıları ise almaz. Bu yöntemi denememiş olanlar hesaplarını doğrulamakta zorlanabilirler.

Yeni bir kullanıcıysanız, telefon numaranızı onaylamanız gerekir. 


Telefon numaranız uygulamaya zaten kayıtlıysa, Onay kodunuzu almak için telefon numaranızı girebilirsiniz. Telefon numaranızı onayladıktan sonra, hesabınızı doğrulamanızı isteyen bir mesaj alacaksınız. Ardından, kodunuzu almak için bağlantıya dokunun. Bilgisayar kullanıyorsanız, kodu metne girmeniz gerekir, ancak işlem bir mobil cihazla daha hızlıdır. İnternet bağlantınız yoksa, bir uygulama yüklemeniz gerekir.

TikTok'tan mesaj göndermek ve almak istiyorsanız uygulamaya bir telefon numarası girebilir ve Onay kodu ile otomatik mesaj alabilirsiniz. Uygulamayı zaten kullanıyorsanız, telefon numaranızın listelenmesi konusunda endişelenmenize gerek yok, çünkü TIKTOK SMS Onay kodu almak için cep telefonu kullanabilirsiniz. Bazı durumlarda, onay almak için telefon numarasını uygulamaya birden fazla kez girmeniz gerekebilir.

İlk olarak, telefon numaranızı onaylamanız gerekir. TikTok'un telefon numaranızı doğrulamasını sağlayacak 6 haneli bir kod girmeniz gerekecek. Ardından, hesabınız için iki adımlı doğrulamayı açmanız gerekir. Kısa mesajı almak istemiyorsanız, hesap ayarlarınızdan iki adımlı doğrulamayı kapatabilirsiniz. Aşağıda listelenen telefon numaralarını kullanarak TikTok hesabınız için SMS tabanlı doğrulama almak kolaydır.


TikTok SMS doğrulaması almanın en iyi yollarından birisidir ONAYLAT.COM . Üye sonra bakiye yükleyin , satın alıcağınız uygulamayı seçin, ardından "Telefon Numarasını Doğrula" sekmesine dokunun. Uygulama daha sonra telefonunuza 6 haneli bir kod gönderecektir. Doğrulamadan sonra telefon numaranızı girmeniz gerekir. Ardından, SMS'in gönderilmesini bekleyin.