Yahoo Mobil Sms Onay

18/02/2022 04:36:05

Yahoo Mobil Sms Onay

Yahoo SMS Onay Nasıl Alınır?


Yahoo SMS Onay 'ını nasıl alacağınızı bilmek istiyorsanız, telefon numaranızı girmeniz gerekecektir. Bu, ülke koduyla birlikte geçerli bir numara olmalıdır. SMS kodunu almak için her zaman cep telefonu numarasını girmelisiniz.Yada Yahoo Sanal Numara Satın Al 'a biliceğiniz WWW.ONAYLAT.COM 'U kullanabilirsiniz.Sanal bir telefon numaranız olduğunda, Yahoo'yu SMS ile doğrulayabilirsiniz. 

Bu Site hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Cep telefonu numaranızın geçerli olup olmadığından emin değilseniz, bunun yerine bir cep telefonu numarası girmeyi deneyin. Cep telefonu numaranızı girmeniz istenecektir. Bir sabit hat numarası kullansanız bile bu iyi bir uygulamadır. Ancak cep telefonu numaranız yanlış ise SMS Onay 'ı alamazsınız. Güvenlik ayarlarınızı değiştirirseniz, bu doğrulama kodunu da alamayabilirsiniz.

SMS'i alamıyorsanız, bunun nedeni e-posta adresinizi veya cep telefonu numaranızı değiştirmiş olmanız olabilir. Doğru cep telefonu numarasını kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Telefon numaranızı yanlışlıkla başka birine vermiş olabilirsiniz. Kendi cep telefonunuzu kullanmalısınız. Cep telefonunuz varsa, internet erişimi olduğundan emin olun. Ardından, kodu ilgili alana girmeyi deneyin. Bu, hesabınızı doğrulamak için yeterli olmalıdır.

Yahoo SMS Kod 'u almak için WWW.ONAYLAT.COM 'u da kullanabilirsiniz. 


Kodları almak için bir Onaylat.com 'a üye olmanız gerekir. Onaylat.com 'da Sanal Numara Satın Almak için bir bakiyeniz olmalıdır. Kodu girdikten sonra bir onay mesajı almalısınız. Mesajı almazsanız, Yahoo'nun telefon numaranızı başka amaçlarla kullanmasını önlemek için güvenlik ayarlarınızı da değiştirebilirsiniz.

Yahoo SMS Onay ve Numara Kiralama Hizmetlerimiz İçin Tıklayın

Kodu almadıysanız, sorun iletişim bilgilerinizde olabilir. Doğru cep telefonu numaranız varsa, Yahoo SMS'i cep telefonunuza gönderir. Cep telefonunuz yoksa, doğru cep telefonu numarasını girmeniz gerekir. Cep telefonunuz yoksa, başka bir alternatif kullanabilirsiniz. Cep telefonunuz ISS'niz tarafından engellenmiş olabilir veya etkin olmayan bir e-posta adresiniz olabilir.

Sabit hatlı bir telefonunuz varsa, telefonunuzun adres çubuğuna kodu girerek Yahoo SMS doğrulaması almayı deneyebilirsiniz. Bu, telefonunuz zaten cep telefonunuza bağlıysa en iyi sonucu verir. Onaylat.com 'u kullanmak başka bir seçenektir. Herhangi bir ek uygulama indirmenize gerek kalmadan Yahoo'dan SMS Kod 'u almanızı sağlar.

Yahoo'ya kaydolmak için bir sabit hat numarası kullandıysanız, Yahoo'dan SMS almakta sorun yaşayabilirsiniz. Ayrıca e-posta adresinizi ve telefon numaranızı da kontrol etmelisiniz. Ardından, Yahoo'dan bir SMS alabileceksiniz. SMS'i aldıktan sonra, e-postayı kodla onaylamanız gerekir. E-postayı almıyorsanız, farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.

Cep telefonu numaranızı değiştirdiyseniz, Yahoo SMS Kod 'u almak için Onaylat.com 'u deneyebilirsiniz. SMS kodunu Yahoo uygulamasına girebilirsiniz. SMS gönderemiyorsanız, Onaylat.com 'u deneyebilirsiniz. Bu yöntem, Onaylat.com uygulaması bir alternatiftir.