Whatsapp Mobil Sms Onay

31/01/2022 15:34:41

Whatsapp Mobil Sms Onay



       Whatsapp SMS Onay Nedir?

WhatsApp SMS, başkalarının kimliğini SMS ile bildirmenize yardımcı olacak yeni bir özelliktir. SMS kodu her telefona özeldir ve sadece isteyen kişi tarafından gönderilebilir. SMS kodunu aldıktan sonra, uygulamadaki uygun kutuya girin. Alıcınızın mesajı alabilmesi için mesajı kabul etmesi gerekir. Telefon numaranızı sizden isteyen kişilere asla vermemelisiniz. Bunu sizden isteyen birine vermek iyi bir fikir değildir.


Whatsapp SMS Onay ve Numara Kiralama Hizmetlerimiz İçin Tıklayın


WhatsApp ile kimliğinizi SMS ile göndermek için öncelikle WhatsApp'ın telefonunuza erişmesine izin vermeniz gerekir. WhatsApp'ın telefonunuzun kamerasına, mikrofonuna, kişilerinize ve konumunuza erişmesine izin vermek en iyisidir. Uygulamaya izin verdikten sonra telefon numaranızı girin ve ardından "SMS" tuşuna basın. Kodu birkaç dakika içinde almalısınız.Ve kod’u satın almak için www.onatlat.com ‘u deneyebilirsiniz. WhatsApp izinlerini onaylamanız istenebilir, ancak bunları kabul etmelisiniz.

       Whatsapp SMS Onay Neden Yapılır?

Bunu yapmak için, telefonunuza WhatsApp uygulamasını yüklemeniz gerekir. Önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. Uygulamayı yükledikten sonra SMS seçeneğini seçin. İşlemin tamamlanması için bir veya iki dakika bekleyin. SMS'i aldıktan sonra, "Beni ara" seçeneğini seçin ve aramada görünen numaraları girin. Bu, arayanın numarasının sabit hat olduğunu onaylayacaktır.

                                                                           

Bir sonraki adımda, telefonunuza WhatsApp erişimi vermeniz gerekir. Uygulamanın cihazınızda etkinleştirilmesi gerekir; bu, WhatsApp'ın kameranıza, mikrofonunuza, kişilerinize ve konumunuza erişmesine izin vermeniz gerektiği anlamına gelir. Erişim izni verdikten sonra, telefon numaranızı kullanmadan WhatsApp'ta oturum açabilirsiniz. Sorun yaşıyorsanız, kimliğinizi SMS ile göndermek için öğreticiyi takip edebilirsiniz. Ücretsizdir ve hesabınızın güvenliğini sağlamanıza yardımcı olabilir.

 

Kimliğinizi onayladıktan sonra bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Bunu yapmak için WhatsApp'ın kameranıza, mikrofonunuza ve kişilerinize erişmesine izin vermeniz gerekir. Ardından, ülkenize SMS göndermeniz gerekir. Ardından SMS göndermeye çalıştığınız kişinin telefon numarasını girebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra, telefonunuza SMS kodları almaya başlayacaksınız. SMS aldıktan sonra

WhatsApp, kimliğinizi doğrulamak için size bir kod gönderecektir.

 

WhatsApp'ı kullanmadan önce, şartlar ve koşulları dikkatlice okuduğunuzdan emin olmalısınız. Uygulama ücretsiz değildir ve kaydolmadan önce ince yazıları okuduğunuzdan emin olmalısınız. Telefonunuzun şarjlı olduğundan emin olun. Kimliğinizi SMS olarak gönderdikten sonra, karşı tarafa göndermek için "Telefonumu kullanmıyorum"a dokunun. Kod alındıktan sonra, onaylamanız gerekir ve SMS tamamlanır.