SMS Onayı & Numarala Kiralama - S.S.S

17/04/2021 16:55:29

SMS Onayı & Numarala Kiralama - S.S.S

Burada sizlere SMS Mobil onay ve Numara kiralama hakkında Sık Sorulan Sorular (S.S.S) cevaplandırıyoruz.

SMS Onayı Nedir?
Sms onayı bizlerden alacağınız yüzlerce farklı ülkenin sanal numaralarını kendi numaranızmış gibi kullanarak bir çok plaform üzerinden SMS almanızı sağlar. Böylece mobil onay şartı koşan uygulama, sosyal medya ve sitelere kolayca üyelik gerçekleştirebilirsiniz.

SMS Onayı Ücretli mi?
Evet, sitemizde sunulan sms onay hizmetleri ücretlidir. Fakat oldukça az cüzi miktarlardır bunlar. Örneğin 40 krs gibi rakamlardan başlamaktadır. Ücretsiz sms onayı sunan bazı yerler mevcuttur fakat buraları kullanmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü bu ücretsiz sms onayları genelde geçersiz, yada çok fazla kullanım olduğu için kullandığınız serisin yasaklanmasını, kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesi gibi ciddi sorunlar doğurabilir. Bu yüzden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Sitemizden SMS onay numarası yada Numara Kiralama hizmeti almak için bakiye yüklemeniz gerekir. Minimum 5 TL yükleme yapabilirsiniz.

Nasıl Bakiye Yüklerim?
Bakiye yüklemek için öncelikle sisteme giriş yapmanız gerekir sisteme BURADAN giriş yapabilir yada kayıt olabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra üst menüden "BAKİYE YÜKLE" kısmına geliniz. 
2 tür bakiye yükleme mevcuttur. 
Herhangi bir kredi kartı yada Banka kartı ile kolayca anında bakiye yükleyebilirsiniz. bunun için KART ile ödemeyi seçebilirsiniz.
ayrıca PAPARA ile bakiye yükleyebilirsiniz. Papara ile bakiye yüklemek için ilgili bölüme gelerek belirtilen papara hesabına yüklemek istediğiniz tutarı gönderin ve ardından ÖDEME BİLDİRİMİ formunu doldurun.  

SMS Onayı Nasıl Alınır?
Bunun için öncelikle sitemize kolayca BURADAN üye olmanız gerekiyor. Üyelik ücretsizdir. Ardından sizi PANEL sayfası karşılayacaktır.
Panel sayfasında SMS onayı alabileceğiniz platformları göreceksiniz.
Buradan ihiyacınız olan platforma tıkladığınızda açılacak olan küçük pencere üzerinden "ÜLKE"  seçebiliyorsunuz. 
Her ülkenin farklı bir fiyatı bulunmaktadır, İlgili ekranda bu fiyatları da göreceksiniz.
Son olarak "SATIN AL" butonuna bastığınızda sistem size seçtiğiniz ülkeye ait rast gele bir sanal numara atayacaktır. Bu numarayı kendi telefon numaranız gibi kullanmak istediğiniz uygulamaya girmeniz gerekir. Uygulamanın size gönderdiği SMS sitemize gelecektir. "NUMARALARIM" bölümünde gelen SMS onay kodunu görebilirsiniz.
İşte bu kadar kolay!

SMS Onay Mesajı Gelmiyor?
Sistem yoğunluğu veya ortak kullanımdan kaynaklı sms gelmeme durumları olabilmektedir. Korkmayın. Eğer satın aldığınız numaraya SMS gelmezse 10 DK içerisinde iptal ederek bakiyenizin anında geri yüklenmesini sağlayabiliyorsunuz. Sınırsız şekilde iptal hakkınız var. Yalnız 10 dk'yı geçerse yada SMS gelirse ilgili numara geçerliliğini yitirecektir ve İPTAL butonu kaybolacaktır.

Alacağımız Sanal Numaraların Kullanım Süresi ve SMS onay Hakkı Nedir?
Normal SMS onay hizmetlerimiz tek SMS onayı alma hakkına sahiptir. Yani tek seferlik mesaj gelir ve o numara artık geçersiz olur. Yeni bir onay için yeni numara almanız şarttır. Fakat "NUMARA KİRALAMA" bölümünde bulunan hizmetlerimiz de süreyi siz belirlersiniz  ve o süre içerisinde sınırsız SMS alabilirsiniz.

Aynı Numarayı Tekrar Alabilir Miyim?
Tek kullanımlık sms onayı numaralarında yada kiralık numaralarda hakkınız ve süreniz biterse aynı numarayı maalesef alma şansınız bulunmuyor. Bu yüzden ilk sipariş verirken ihtiyacınıza yönelik hizmetleri satın almanıza dikkat etmeniz gerekir.

Başka Bir Sorunum Var?
Yukarıda sizlere sık sorulan soruların cevaplarını vermeye çalıştık. Ayrıca burada bulamadığınız bir soru ve sorununuz mevcutsa lütfen bizlere yazmaktan çekinmeyin. Bizlere ulaşmak çok kolaydır. Öncelikli olarak sitemize üye girişi yaparak "DESTEK" kısmından hızlıca mesaj atabilirsiniz. Gün içinde cevaplamaya çalışacağız. Ayrıca Canlı destek aktifse oradan da müşteri temsilcilerimizle anlık iletişime geçebilirsiniz.