PayPal Mobil Sms Onay

16/02/2022 05:12:25

PayPal Mobil Sms Onay

PayPal SMS Onay Nasıl Alınır?

PayPal'dan SMS kodunuzu almadıysanız, yalnız değilsiniz. Birçok kişi aynı sorunla karşı karşıya. E-postanızı veya telefon görüşmenizi almazsanız panik yapmayın! Bu süreci atlamanın birkaç yolu vardır. İkincil bir numara veya Tek kullanımlık Sanal bir numara kullanabilirsiniz ve bu, PayPal SMS doğrulama sürecini atlatmanın kolay bir yoludur. Sadece bu adımları takip edin ve PayPal SMS alma yolunda olacaksınız.

Öncelikle, bir ABD telefon numaranız olduğundan emin olun. Bu, PayPal hesabınızın SMS doğrulaması almasını sağlayacaktır. Onay kodunu almak için bir ABD cep telefonu numaranız olması gerekir. Size hiçbir maliyeti olmayacak ve PayPal hizmet için sizden yalnızca 1,95 USD ücret alacaktır. SMS kodunu aldıktan sonra, PayPal web sitesine veya uygulamaya girebilirsiniz.

İkinci olarak, çevrimiçi bir SMS platformu tarafından oluşturulan bir telefon numarasını kullanabilirsiniz. 


Tek yapmanız gereken not almak ve gerekli metin alanına girmek. Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası, PayPal SMS Onay kodunu atlayarak kimlik bilgilerinizi istenmeyen spam göndericilere, gaspçılara ve şüpheli telefon satıcılarına iletir. Numaranın geçerliliğinden emin değilseniz, satın alma işlemine devam etmeyin.

SMS kodunu girdikten sonra hesabı doğrulayabilirsiniz. ABD telefon numaranız ve aktif bir hesabınız olmalıdır. ABD'de ikamet etmiyorsanız, Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası deneyebilirsiniz. Bu yöntem çalışıyor, ancak PayPal'ın SMS Onayını atlamanıza izin veriyor.

PayPal SMS Onayını atlamanın üçüncü yolu, Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası kullanmaktır. Tek kullanımlık bir telefon numarası oluşturmak ve PayPal web sitesinin metin alanına girmek kolaydır. Bu şekilde PayPal'ın SMS Onay kodunu atlayabilir ve kimlik bilgilerinizi vicdansız telefon satış temsilcilerine, istenmeyen spam göndericilere ve gaspçılara iletebilirsiniz. Fakat bu yöntemin dezavantajları vardır.

Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası almak riskli bir strateji değildir.ABD telefon numaranız yoksa Tek kullanımlık Sanal bir numara deneyebilirsiniz. Bu yöntem, PayPal SMS Onayını atlatmak için tehlikeli bir yol değildir.

PayPal SMS Onayını atlatmanın başka bir yolu da Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası oluşturmaktır. Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası oluşturarak, bunu PayPal'ın metin alanına manuel olarak girmeniz gerekir. 

PayPal SMS Onayını atlatmak için Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası kullanabilirsiniz. ABD telefon numaranız varsa, çevrimiçi platform tarafından sağlanan metin alanına numarayı girmeniz yeterlidir. Tek kullanımlık Sanal bir telefon numarası kullanmak, PayPal SMS Onayının sürecini atlayacaktır. Bu yöntem güvenlidir ve yalnızca kimlik bilgilerinizi gölgeli bir satış temsilcisine veya istenmeyen spam göndericisine iletmenize hizmet eder. Bu riskli bir yöntemdir.

Alternatif olarak, PayPal hesabınız için Tek kullanımlık Sanal Numara hizmeti alabilirsiniz. WWW.ONAYLAT.COM 'da tamamıyla Tek kullanımlık ve Anında SMS onayı alabilirsiniz PayPal'dan SMS Onay kodunu almak için bunu kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık Sanal bir telefon numaranız olduğunda, PayPal'dan SMS almak için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Paypal SMS Onay ve Numara Kiralama Hizmetlerimiz İçin Tıklayın

PayPal'ı birincil ödeme yönteminiz olarak kullanıyorsanız telefon numaranızı değiştirmeniz gerekir. Sahte işlemlerden kaçınmak için her zaman aktif bir telefon numaranız olmalıdır. Telefon numaranızı güncelledikten sonra, gelecekte kullanmak üzere çalışan bir telefon numaranız olur. Buna ek olarak, bir WWW.ONAYLAT.COM 'dan aldığınız Sanal numaranızı ikincil numara olarak kullanabilirsiniz. PayPal SMS doğrulama işlemi için mevcut cep telefonu numaranızı da kullanabileceğinizi göreceksiniz.