İnstagram Mobil Sms Onay

16/08/2021 17:36:41

İnstagram Mobil Sms Onay

Instagram dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Her geçen gün üye sayısını arttıran Instagram ülkemizde de en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında yer almaktadır. Instagram hesaplarının güvenli olması her kullanıcı açısından çok önemlidir. İnstagram sms onay da Instagram tarafından sunulmuş olan hizmetlerden bir tanesidir. Bundan dolayı İnstagram sms onay hizmetinden her kullanıcının yararlanması hesap güvenliği açısından oldukça fazla önem teşkil etmektedir. 

Hemen İnstagram SMS Onayı Yapmak İçin Tıklayın!

 Instagram'da Sms Onayı Nasıl Yapılıyor?

 Instagram kullanıcılarının en çok merak ettiği detaylar arasında sms onayının nasıl yapıldığıdır. Instagram sms onayını yapmak isteyen kullanıcılar instagram sms onay nasıl yapılır şeklinde araştırma yapmaktadırlar. Bu makalede instagram sms onay nasıl yapılır sorusuna cevap vermeye çalışacağız. Instagram sms onayı ayarlar kısmından yapılmaktadır. Ayarlar bölümüne geldikten sonra bu noktadan itibaren sms onayını yapmaya başlayabilirsiniz.

 İlk olarak ayarlar kısmına tıkladıktan sonra buradan güvenlik kısmına tıklayacaksınız. Güvenlik kısmına tıkladıktan sonra buradan iki faktörlü kimlik doğrulamaya tıklayın. Hemen ardında sms onay ve cep telefon bilgilerinizi girmeniz gerekecektir. Instagram bu noktadan itibaren sizin telefon numaranızı isteyecektir. Telefon numaranızı girdikten sonra da telefonunuza bir sms onay kodu gelecektir. Sms onay kodunu da girdikten sonra artık Instagram hesabınıza her girişte sms onay kodu alacaksınız. Bu şekilde Instagram hesabınız daha da güvenli hale gelecektir.

 Instagram Sms Onayı Neden Önemlidir?

 Instagram sms onayı son derecede önemlidir. Çünkü Instagram sms onayı hesabınızın daha da güvenilir hale gelmesini sağlar. İnstagram sms onay neden yapılır şeklinde merak eden Instagram kullanıcıları detaylı bir araştırma yapmaktadırlar. İnstagram sms onay neden yapılır sorusuna ilk olarak güvenilirlik cevabını verebiliriz. Instagram hesabınıza üçüncü kişilerin erişmesini istemiyorsanız bu sms onayını yapmak durumundasınız. Bu şekilde sizin hesabınıza sizin onayınız olmadan kimse erişemeyecek ve her türlü güvenlik önleminden de yararlanmış olacaksınız. 

 Instagram Hesabınızı Güvenli Hale Getirin

 Çok sayıda yanlış şifre girilmesi sonucunda hesabınız bloke hale gelebilir. Bunun sonucunda da hesabınıza erişmekte sorun yaşayabilirsiniz. Bu noktadan itibaren Instagram sms onayı yaparak da hesabınıza başkalarının erişmesini engelleyebilirsiniz.