Google SMS Onay Kodu Satın Al

09/02/2022 04:56:11

Google SMS Onay Kodu Satın Al

Google SMS Doğrulaması Nasıl Kullanılır?


Gizemli bir numaradan spam e-posta aldıysanız ve bunun gerçek olup olmadığını merak ettiyseniz, Google'ın, telefonunuzun gönderenin gerçekliğini doğrulamasına yardımcı olan yeni bir özellik olan SMS doğrulamasını kullanıma sunduğunu öğrenmekten memnun olacaksınız. 

Çeşitli ülkelerde mevcuttur ve müşterilerin dolandırılmaktan kaçınmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. SMS mesajlarınızın gerçek olduğundan emin olmak için bunu nasıl kullanacağınız aşağıda açıklanmıştır.

Öncelikle, her kaydolduğunuzda veya hesabınıza eriştiğinizde Google'dan bir mesaj aldığınızı bilmelisiniz. Mesajı aldığınızda, spam göndericisi olmadığınızı onaylamak için "Doğrulandı" düğmesini tıklayabilirsiniz. Bu, Google'ın işletme tarafından sağlanan orijinallik koduyla karşılaştıracağı okunamaz bir mesaj gönderir. Sistem tamamlandığında, işletmenin logosunu veya simgesini içeren bir SMS alacaksınız.

Mesajın bir işletmeden geldiğini doğrulamanın yanı sıra, gerçek bir telefon numarasından geldiğini de doğrulayabilirsiniz. Bunu WWW.ONAYLAT.COM adlı Sms Onay sitesi aracılığıyla yapabilirsiniz. Tamamen güvenilirdir ve ülkenizi seçmenize ve ardından mesaj aldığınız telefon numarasını seçmenize olanak tanır. SMS Talebi gönderdikden sonra, mesajı açıp web sitesindeki bağlantıya tıklayarak kaynağı doğrulayabilirsiniz.

Doğrulanmış SMS, RCS tarafından korunmaktadır.

Ayrıca videolar ve ses dosyaları gibi zengin medya içerebilir. Ayrıca, Google'ın SMS doğrulama hizmeti, çoğu operatörün akıllı telefonlarıyla uyumludur. Bu hizmeti kullanmak güvenli ve güvenlidir. Bilinmeyen bir numaradan spam metin alma konusunda endişelenmenize gerek yok. SMS doğrulaması alabilmek için telefon numaranızı Google'a verdiğinizden emin olmalısınız. Bu, hesabınızı spam korkusu olmadan kurmanıza izin verecektir.

Google SMS Onay ve Numara Kiralama Hizmetlerimiz İçin Tıklayın

WWW.ONAYLAT.COM , kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Bu numaralar ile sanal telefon numarasını kullanarak çevrimiçi SMS doğrulaması alabilirsiniz. Basit arayüzü, kullanımı kolaylaştırır ve basit bir işleme sahiptir. Yakında ikinci bir numaranız ve SMS'in yasal bir şirketten olup olmadığını size söyleyen bir doğrulama simgesi olacak.