Clubhouse Mobil Sms Onay - ClubHouse Sanal Numara

02/03/2021 00:10:48

Clubhouse Mobil Sms Onay - ClubHouse Sanal Numara

ClubHouse son zamanların en popüler sosyal medya uygulaması olarak karşımıza çıkmakta. Bir çok youtuber ve popüler insanın hakkında bir şeyler söylemesi ile bu uygulama henüz test aşamasında olmasına rağmen büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Yalnız diğer tüm uygulamalar gibi ClubHouse'a üye olmak için sms onay yaptırmanız gerekiyor. Yani üyelik aşamasında sizden telefon numarası istiyor ve size bir mobil onay kodu gönderiyor. Eğer numaranızı önceden kullandıysanız yada güvenliğiniz için kendi telefon numaranızı ClubHouse'a vermek istemezseniz bir sanal numara alarak ClubHouse üyeliğinizi başlatabilirsiniz.

ClubHouse Sanal Numara

Sanal numara adından da anlaşılacağı üzere fiziki bir karta sahip olmayan internet üzerinden sms amanıza yarayan genelde geçici telefon numaralarıdır. İşlev olarak diğer hatlardan farkı yoktur. Sitemize kolayca üye olarak sizde bir sanal numara satın alabilir ve ClubHouse üyeliğiniz için sms onayı gelmesini sağlayabilirsiniz. İster uzun süreli numara kiralayın isterseniz tek smslik mobil onay yaptırın. 

Onaylat.com'a üye girişi yapın, bakiye yükleyin ve  1 tl'den başlayan inanılmaz fiyatlarla mobil sms onay alın yada sanal numara kiralayın, Onlarca ülke seçeneği on binlerce stokla hizmet veriyoruz.