Whatsapp Mobil Sms Onay

23/02/2021 22:15:57

Whatsapp Mobil Sms Onay

Dijitalleşen dünyada neredeyse her varlığın sanal bir karşılığını bulabilmekteyiz. Varlıkların sanal karşılığını üreterek teknolojiye ayak uyduran firmalar hem ekonomik olarak kar sağlıyor hem de kullanıcılarını rahatlıkla kavuşturuyor. Bu değişime örnek olarak paranın karşılığı sanal para, kredi kartının karşılığı sanal kartı örnek verebilir. Şimdi de sanal numaraların kullanımıyla işlerimiz daha da kolaylaşıyor.

 Birçok internet sitesinde ya da mobil uygulamalarda ziyaretçilerden kayıt işlemi için sms onayı istenmektedir. Alışveriş siteleri, eğitim siteleri, bankacılık siteleri, iletişim uygulamaları sadece bunlardan bazılarıdır. Bu duruma örnek olarak whatsapp sms onay istediğini söyleyebiliriz. Bu durumda siz uygulamaya veya internet sitesine erişim sağlayabilmek için kişisel bilgilerinizi paylaşmak durumunda kalırsınız.

 Whatsapp Sms Onay Neden Yapılır?

 Önde gelen mesajlaşma sesli ve görüntülü görüşme uygulaması olan whatsapp uygulamasını kullanabilmemiz için bu işlemini yapmamız gerekmektedir. Peki whatsapp sms onay neden yapılır? Firmaların bu sistem ile uygulamayı kullanan kişinin kimliğini doğru bir şekilde doğrulamayı amaçlar.

 Whatsapp Sms Onay Nasıl Yapılır?

 Üye olmak istediğiniz site veya uygulamanın üyelik işlemlerini tamamladınız. Sonrasında şahsi olarak kullandığınız cep telefonunuza gelen onay mesajını üyelik işlemleri yaptığınız pencerede girmeniz istenecek. İşte bu kadar basit.

 Kişisel Gms Numaralarımızla Yaptığımız Sms Onayına Alternatif Çözüm 

 Örneğin whatsapp sms onay istediğinde ne yapacaksınız? onaylat.com olarak sizlere kişisel verilerinizi koruyacak alternatif çözümler sunuyoruz. Sitemiz üzerinden almış olduğunuz hizmet ile artık kişisel bilgilerinizi kullanmak sorunda kalmayacak kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Ayrıca üye olduğunuz sitelerin göndereceği rahatsızlık veren reklam ve kampanya mesajlarına da maruz kalmayacaksınız. 

 Bahsettiğimiz Alternatif Çözüm Nasıl İşliyor?

 Sistemimiz üzerinden edindiğiniz hizmet ile üye olmak ya da kullanım sağlamak istediğiniz web sitesi için size tek seferlik sanal bir numara veriliyor. Adı üstünde bu sanal numaranın ülkemizde mekanik anlamda bir telefon cihazıyla eşleşmesi bulunmuyor. Sadece sizin üyelik işlerinizi görecek dijital bir numara oluyor.

 Whatsapp sms onay nasıl yapılır ise daha kullanışlı olur bu size kalmış. Sizde mobil telefonunuz yoksa ya da kişisel verilerinizi paylaşmaktan çekiniyorsanız sizlere sunduğumuz bu alternatif yolu değerlendirebilirsiniz. Siber suçların arttığı, internet korsanlarının çoğaldığı bu dönemde sizde içiniz rahat bir şekilde güven içinde işlemlerinizi yapın.